Van rajtam kívül olyan aki először utálta az egyetemet, majd végül megszerette?
Eléggé kétségbe vagyok esve. most kezdtem az egyetemet külföldön. eddig kb egy két ember van a csoportból akivel beszélgetek. rengeteget kell tanulnom (persze ezzel számoltam amikor ide jelentkeztem) de valahogy úgy érzem hogy nem fog megtérülni az a sok idő és energia amit ráfordítok. A tantárgyaimat nem szeretem. viszont ezen kívül fogalmam sincs hogy mivel foglalkozhatnék a jövőben, tehát ha másik szakot vagy sulit választanék se tudnám hogy mit... A koliba nagyon jól érzem magam (kb ez az egyetlen pozitív) de hiányzik a családom is.
Van olyan aki hasonló cipőben járt és végül csak megszerette az egyetemi életet?
ilyen fiatalon teljesen úgy érzem hogy kiábrándultam az élettől, és szeretném ezt az érzést visszafordítani, mert tudom hogy nincs így nem jó.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!