Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tényleg lehet pszichológiából...

Tényleg lehet pszichológiából érettségizni?

Figyelt kérdés

láttam ,hogy már van, és nagyon érdekelne, mert egyébként is pszichológia szakra szeretnék majd továbbtanulni.

De nem hiszem ,hogy olyan sokan jelentkeznének erre, főleg abban a suliban nem ahova én járok, még így is lehetne? van rá lehetőség?

Szerintem a suliban az igazgató kiröhögne, ha ezt elmondom, hogy ebből szeretnék...

2015. okt. 13. 16:44
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
ha nem fogadnák el, akkor az olyan lenne, mintha egy fizikusnak tanuló nem választhatná a fizikát, mint érettségi tárgy....
2015. okt. 13. 17:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi társadalom ismereten belül tanulunk pszichológiát, de önálló tantárgyként nem tanuljuk, így elég nehéz belőle érettségizni. De ahogy az előttem szólók írták, van ilyen. :)

2015. okt. 13. 17:29
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha tetszik, ha nem tetszik, akkor se fogadják el, ez tény. Így aztán vesd el ezt a tervedet, mert totál értelmetlen, nem jó semmire. Technikailag egyébként ha már van érettségi bizonyítványod, akkor nem kell osztályozóvizsgát tenni, bármiből jelentkezhetsz kiegészítő érettségire. Amire pedig te jelentkezni akarsz, az nem javító, mert nem buktál meg, hanem ismétlő.
2015. okt. 13. 21:29
 14/16 anonim ***** válasza:

Szia. Igen lehet, és nem, nem fogadják el. Előttem leírátak, hogy mi a menete (másik suli oszt.vizsga, stb.). Ha olyan tárgyra akarsz ráfeküdni, ami tényleg segítség lesz a szakon, akkor a biológiát javaslom, egy barátnőm Pécsre jár pszichológiára és azt mondja az a szórótantárgy, ő is csak azért tud lépést tartani, mert bioszfaktos volt.

A pszichológia nem a láblógatós szak, hajtani kell, ezért ha ezek mellé nem merted bevállalni a középszintű pszichológiát, hogy fogod bírni az egyetemet?

2015. okt. 18. 16:59
 15/16 A kérdező kommentje:
ki mondta ,hogy nem mertem bevállalni?
2015. okt. 20. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:
"Mert mint írtam az előtt, másból is javítok még és nyelv vizsgázok, nem is lenne ésszerű mindent egyszerre csinálni... "
2015. dec. 10. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!