Tényleg lehet pszichológiából érettségizni?
láttam ,hogy már van, és nagyon érdekelne, mert egyébként is pszichológia szakra szeretnék majd továbbtanulni.
De nem hiszem ,hogy olyan sokan jelentkeznének erre, főleg abban a suliban nem ahova én járok, még így is lehetne? van rá lehetőség?
Szerintem a suliban az igazgató kiröhögne, ha ezt elmondom, hogy ebből szeretnék...
Szia!
Mi társadalom ismereten belül tanulunk pszichológiát, de önálló tantárgyként nem tanuljuk, így elég nehéz belőle érettségizni. De ahogy az előttem szólók írták, van ilyen. :)
Szia. Igen lehet, és nem, nem fogadják el. Előttem leírátak, hogy mi a menete (másik suli oszt.vizsga, stb.). Ha olyan tárgyra akarsz ráfeküdni, ami tényleg segítség lesz a szakon, akkor a biológiát javaslom, egy barátnőm Pécsre jár pszichológiára és azt mondja az a szórótantárgy, ő is csak azért tud lépést tartani, mert bioszfaktos volt.
A pszichológia nem a láblógatós szak, hajtani kell, ezért ha ezek mellé nem merted bevállalni a középszintű pszichológiát, hogy fogod bírni az egyetemet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!