Ha csak simán nem járok be órára, lesz következménye?
Figyelt kérdés
Felvettem szabadon választható órák közül egy egykredites, féléves tárgyat, de nem akarok bejárni, mert hajnali 8.30-kor kezdődik, és olyan messze van tőlem, hogy 6.30-kor kell kelnem hozzá. Gyakorlati óra, plusz fizetni is kéne érte 6000-et novemberben, mert tesi. Ha csak simán nem járok be, akkor mi lesz a következménye? Nyilván nem teljesül az egy kredit, de azon felül, lesz egy nullám meg fizetnem kell a 6000-t is vagy mi lesz? :o2015. okt. 12. 03:59
1/3 anonim válasza:
Ha tesi és alapból fizetni kell érte, akkor ki kell fizetned ezt a 6000-et. Tovább, ha az egyetemeden a bukott kreditek után is fizetni kell, akkor további költségekre számíthatsz.
2/3 Andizsuzsi válasza:
Ez egy akkora kamu kérdés!
Hajnali fél kilenc? Középiskolába talán délutánra jártál? A testnevelés egyetemen pont nem az a tantárgy, aminek egy meghatározott időpontja van, csomó lehetőség van a teljesítésére.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem kamu kérdés, nálunk 37 sportot lehet felvenni, közülük ez volt egy, az aerobik, és meghatározott időpontja van, és csak akkor lehet menni.
És iskolába pedig 9-10 órára jártam gimiben, mert előrehozott érettségiket tettem, és 10 perc volt tőlem a suli, most meg, mint mondtam, az a probléma, hogy mindentől messze lakom, nagyon korán kell kelnem hétfő reggel és ez elég durva, főleg, hogy 18-ig órám van, nem gondoltam volna, hogy az aerobik ilyen fárasztó lesz reggel, de már nem tudok mit csinálni, úgy tűnik :/
2015. okt. 12. 13:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!