Sokat hiányzom?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az idén összesen 60 órát hiányoztam eddig (2 nap temetés miatt, a többi betegség - nem vagyok betegeskedős típus, de most beteg voltam). Ha a félévben már nem gyűlik több, akkor nem maradok le a tananyaggal? Hetedikes vagyok, kítűnő tanuló. Félek, hogy a 60 óra hiányzás következtében lemaradok a tananyaggal, illetve hogy még sokat fogok hiányozni (nem szoktam lógni). Szerintetek?

2015. okt. 6. 10:33
 1/3 anonim ***** válasza:
64%
Nem kevés,beszélj a tanárokkal a pótlásról!
2015. okt. 6. 11:31
 2/3 anonim ***** válasza:
32%
A teljes hetedikes anyagot meg lehet tanulni akármelyik tárgyból egy nap alatt, nagyon meg sem kell erőltetned magad.
2015. okt. 6. 15:54
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem nem fogsz lemaradni,pótold be az órai munkát és a házikat minél hamarabb,és ezeket tanuld a többi mellett.Ha pedig tényleg kítűnő tanuló vagy,menni fog!
2015. okt. 8. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!