Beugró az nem törvénytelen?
Nem törvénytelen.
Talán az egy kicsit meglepő lehet, hogy a le nem adott anyagból kell beugrót írni, de ez sem olyan nagy dolog. Általában ilyenkor csak nagyobb vonalakban kérik számon a tudást, tehát hogy van-e fogalmad a dolgokról. Majd a vizsgán vagy ZH-n fognak jobban belemenni a részletekbe.
Nem tudom, nálatok ez a beugró milyen jellegű, én műszaki szakra jártam, és ott elég nagy probléma volt, ha nem ugrottál be. Mert nem csak egy hiányzás járt, hanem a mérésen sem vehettél részt, ellenben a tárgykövetelmény szerint az összes mérésen részt kell venni a tárgy teljesítéséhez. Tehát lényegében 0 hiányzás volt megengedett, ezért könyöröghettük be magunkat egy másik időpontra pótmérésre. Ezt kb. 1-szer lehet eljátszani, max. 2-szer, de nincs annyi csoport, hogy többet lehessen pótolni.
Szóval a 3 hiányzás, főleg, ha nem kell pótolni, még elég nagyvonalú. Az ilyen jellegű tárgyakra figyelni kell, inkább a többi tárgyat vedd lazábban félév közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!