Szerintetek ez kamu?
A napokban láttam ezt a hirdetést, és rögtön írtam is a megadott e-mailcímre, ahonnan konkrétan ugyanazt a választ kaptam, ami magában a hirdetésben van feltüntetve, tehát ilyenekre nem kaptam választ, hogy melyik légitársaságnál dolgoznék, vagy miért is nem kell tudni úsznia egy stewardessnek?..Gondoltam utánajárok a weboldalon, ami viszont nem működik ( [link]
Maga a képzés igen drága, ezért is félek rá jelentkezni, gondoltam itt megkérdezem, hátha valaki belefutott már ebbe, vagy esetleg biztosra tudja, hogy kamu az egész.
Ha létező is nagyon nem jó ötlet. Nem egy ismert cég, sok esélye van, hogy becsődölnek és akkor feleslegesen dobtál ki pénzt, nincs rá garancia, hogy ezen a valamin kívül más légitársaság is elfogadná stb.
Plusz habár jól keresnek a stewardessek azért nem 90 óra munkáért kapnak nettó 600.000-1M Ft-ot, ez tuti kamu.
Meg mi ez a hűségszerződés már? Nincs normális, működő weboldaluk se. (Amúgy nem kell tudnia úszni a stewardessnek, de mi ez már, hogy csak aláírod és fel se mérik ???? ).
Amúgy kicsit se hangzik hitelesnek: "Hol itt az átverés? Nincs." Komoly cég sincs aki ezt komolyan ilyen marhaságot beleírna. Meg a 2. képen a sok !!! se túl professzionális. Csak az angol tudás édeskevés, min. 2 nyelvet szoktak kérni folyékonyan.
Elég sok olyan dolog van, ami miatt ha ez tényleg létezik is csak a lehúzás a célja.
Amúgy elég könnyen utána lehetne nézni, ha valahol ott lenne a cég/vállalat rendes neve, vagy mondjuk a promózott partnercégnek a neve (azért ajánlatos megnézni, hogy ez hivatalosan jegyzett-e, ténylegesen akkreditélt-e), így viszont nem lehet megnézni se)
Lényegében: kb. 99,9%-ban KAMU.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!