Ezt valaki lefordítaná?
When farmers first started battery farming chickens they would put a bunch of them in an
enclosed space and put all the seeds for them to eat in a tray. Sounds obvious, right? Put all the
food in one place and make it easy for them to eat. What the farmers observed is the chickens go
mad. It's too easy. They are biologically hardwired to peck at the ground for hours on ends
gradually collecting all the seeds they need for sustenance. By putting it all in one place so the
chickens could feed in seconds left them at a lose end. They went mad due to denial of a
biological impulse. So now the "barn-fresh" farms the seeds are thrown carelessly over a wider
area and the chickens peck to their satisfaction.
előre is köszönöm szépen,
neem csak a lényeg érdekel, hanem mondatonként ha meg tudná valaki oldani, annak kívánom hogy legyen szebb a napja a tudattal, hogy az enyémet is szebbé tette :)
Ennyi szöveggel az a baj, hogy felmenne a vérnyomásom, ha írnék egy változatot, és mire elküldeném, pont megérkezne másé. :)
Egyébként valami ballisztikus görbéről van szó benne. :)
"Lófaszt van benne szó ballisztikus görbéről. Arról szól, hogy nem szabad a csirkéknek a tápját egy helyre szórni, mert megőrülnek. Jól szét kell szórni"
Hát igen, az biztos, hogy nincs rosszabb szórakozás, mint humort magyarázni... Mert ugye ott volt a ballisztikus görbéről szóló mondat végén a mosoly... És ugye a a táp is ballisztikus görbe szerint repül, ha szórják... :)
Egyébként amikor a ballisztikust írtam, akkor elküldtem a kérdezőnek egy mangánt (figyelem, ismételten humor kísérlete! :) ), amiben megígértem neki, hogy ha más nem, én lefordítom, amit 2 órával később meg is tettem.
Te vagy a nap hőse, mit szeretnél, szobrot, aranyérmet, vagy egy szopást?
Csak mert más értelme nem volt a második válaszodnak, mint az, hogy eldicsekedj vele, hogy milyen vicces vagy, meg milyen nagylelkű, hogy lefordítottál neki egy teljes egész mangát amit te küldtél neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!