Órán 100%-osan odafigyelek, jegyzetelek, mégsem tudom miről van szó?
Otthon leülnék tanulni, de nem tudok, mert nem állnak össze a jegyzetek. Kb. fél mondatot tudok róluk mondani, csak néhány szót hozzátenni ahhoz, amit leírtam. A fejemben nagyjából megvan, miket mondott a tanár, de nekem ez nem elég ahhoz, hogy beszélni tudjak róla. Mimdent nem írhatok le mondatokkal, idő sem lenne rá, gyakran a jegyzetelésbe is beleakadok, olyan gyorsan beszélnek. Nem kérhetem meg őket 2 percenként, hogy ismételjék már meg amit mondtak :S
Tankönyvünk nincs, OKJ-s képzés, csak a jegyzeteink vannak.
Anatómia, latin, belgyógyászat, pszichológia, szociológia, stb...még érdekelnek is. Akkor miért nem ragad meg semmi??
Másnak olyan könnyen megy, figyel az órán, és regényeket ír a hallottakról. Énmeg mekegek, makogok arról a 2 szóról amire emlékszem :S
21/L
Utolsó: az ajánlatod jogokat sért, ha lebukik vele, akkor komoly következménye is lehet.
Vannak ilyen tárgyakból is korrepetitorok. Skype-on és élőben is, csak rá kell keresni.
Tanár legyen a talpán, aki észreveszi, hogy a telefonoddal rögzíted az órát.
Persze én nem akarlak belevinni a rosszba :) De gondolom puskázni is tilos és azt se fog senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!