Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen a tanár köteles...

Egyetemen a tanár köteles kiadni a tételsort?

Figyelt kérdés
Ha mondjuk valakinek csak vizsgáznia kell és egyébként dolgozik, de szeretné elkérni a tételsort mondjuk e-mailben, a tanár mondhatja azt, hogy nem adja ki?
2015. szept. 10. 10:44
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha más megkapja a tételsort, akkor muszáj lenne neki is megkapnia. Ha senki sem kap tételsort, akkor nem kötelezhető a tanár arra, hogy kiadja. Nálunk volt olyan szóbeli vizsga, amire nem kaptunk semmilyen tételsort, "tudni kell az egész anyagot és kész" alapon. Persze ott tételeket húztunk, csak nem ismertük előtte őket. Érdekes módon senki sem hőbörgött.
2015. szept. 10. 11:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha van tételsor, amúgy sem csak órán kellene felírnia a táblára, hanem bárki számára elérhető helyen kell közzétennie. De valóban előfordulhat olyan, hogy nincs tételsor, csak a tárgy tematikája van összefoglalva, azt kell tudni.
2015. szept. 10. 11:42
 3/4 A kérdező kommentje:
Hát amikor még nem csak vizsgáznom kellett, akkor volt olyan, hogy dián kivetítették kb 2 percre a tételeket, időnk se volt leírni, úgy kellett összekapargatnunk... Én meg most nem tudom, hogy változott-e bármi a tételekből, van-e új tételsor vagy "tudni kell az egész anyagot és kész"...
2015. szept. 10. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
65%
Tudd az anyagot és kész. Akkor nem lesz meglepetés. Ez már egyetem, nem középiskola.
2015. szept. 10. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!