Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez csak szerintem nem jogos?

Ez csak szerintem nem jogos?

Figyelt kérdés

Egyetemi testnevelésről lenne szó. Az a helyzet, hogy kötelező két félévnyi tesit teljesíteni, és különféle sportok közül lehet választani. Na most nekem a csípőm (veleszületett rendellenesség) és a gerincem miatt az orvos gyógytornát írt fel. Szereztem is egy magán gyógytornászt, aki már évek óta jól bevált nekem, direkt akartam magánúton, hogy ne csoportosan kelljen tornáznom, mert nem szeretek mások előtt, és így amúgy is jobban tudnak velem foglalkozni.

Felhívtam az egyetemet, hogy ha így, magán úton járok gyógytesire, az kiváltja-e a gyógytesit. Azt mondják, nem, mert nekik is nagyon jó gyógytornászaik vannak. :O Én ezt elhiszem, de akkor most komolyan köteleznek rá, hogy csoportos tesire járjak, miközben én ahhoz mennék akit ismerek, olyan időpontban amit én szeretnék?

Na igen, másik probléma az időpont, ugyanis óraütközésem van, mert az összes gyógytesit hétköznap délelőttre tették, amikor a legtöbb előadás van. -.- Magántornám pedig hétvégén van. Erre a válaszuk: Hát azt már magának kell megoldania.

Hát kösz.

És ráadásul aki rendszeresen sportol, pl focizik, annak se mondják, hogy de jöjjön már az egyetemre nekünk is jó edzőnk van. Nem, nekik elfogadják azt tesinek. Nem lenne jogos kérvényezni, hogy ezt is, a személyre szabott gyógytornámat is fogadják el?

2015. szept. 8. 10:42
 1/5 anonim ***** válasza:
88%
Kérvényezd! Majd kiderül, hogy engedélyezik-e!
2015. szept. 8. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Pl. a focit sem magánúton intézik, nem a haverokkal jönnek össze hétvégenként, hanem valamilyen egyesületbe.

Én pl. konditerembe járok, ott is igazolnak tesiórát. Ott van gerinctorna is.

Szóval neked is olyan gyógytornászt kéne keresni, aki valahol konkrétan dolgozik, egy fitness stúdióban, jóga stúdióban, stb., mert akkor az hivatalos és le tudják igazolni az órádat.

Kérdezd meg az egyetemen, hogy így működne-e.

2015. szept. 8. 10:51
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Írásban kell kérvényezni és ha elutasítanak, azt írásban kell tegyék. Nah, azzal már lehet további lépéseket tenni. Nem fognak elutasítani amúgy. A flegmázás csak szóban megy. Hidd el.
2015. szept. 8. 10:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindennap járok edzőterembe 1,5-2 órát,de nekem is mindenféle kérvényeket kellett írnom és igazolásokért rohangálnom hogy elfogadják..jelzem,az első félévben az egyetemen tesiztem,és kxrva szxr volt..ozt is kondit válaaztottam,de alig volt felszerelés (nekem pedig meghatározott edzésterven van amitől nem térhetek el),sz'al azzal ment el az idő hogy nem csináltam semmit,aminek meg nem volt semmi értelme..te is próbálkozz kérvénnyel, igazolással,vagy ha muszáj akkor menj egy olyan gyógytornászhoz aki vmi fitneszteremben dolgozik..ott is lehet személyi edzőt,tornászt kérni..
2015. szept. 8. 11:05
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszi a válaszokat. :) Kórházas igazolást is elfogadnak szerintetek úgy, mint a fitnesst? Mert végülis oda is bejárhatok hozzá, mert ott dolgozik.
2015. szept. 8. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!