Tánárok vagy annak tanulók tudnátok nekem segíteni?
Figyelt kérdés
Én 15 éves lány vagyok és most jellenleg vendéglátósnak tanulok szakkiskolában még van 2évem ezzel eggyütt. Utána szeretnék menni érettségizni. És aztán milyen szakra vagy hovva lehet jelentkeznem? Van kimondottan olyan hogy ha én 1-2. osztályos gyerekekkel szeretnék lenni.2015. szept. 6. 20:41
1/6 anonim válasza:
Egyelőre még nem kell ilyesmivel foglalkoznod, arra koncentrálj, hogy az érettségi tárgyaidat minél jobban teljesítsd! Bár én középiskolai tanárnak tanulok, de ha jól tudom az a korosztály, amelyik érdekel az a pedagógia szak hatásköre.
2/6 anonim válasza:
Dehogy pedagógia szak, tanító szak, különféle egyetemeken és főiskolákon van. Nincs olyan, hogy csak 1-2.-os, hanem 1-4-ig.
3/6 anonim válasza:
Hát, első, lesülne a képemről a bőr, ha tanárszakosként ekkora baromságot írnék, hogy a kicsikkel a pedagógia szak foglalkozik :(
Kérdező, tanító szakra kell menned, hogy alsósokat taníthass. Az első négy évfolyamra készítenek fel, illetve választanod kell egy tárgyat (ún. műveltségi területet), amit 5-6. osztályosoknak is tanítani szeretnél (de általában az óraszámba úgysem fér már bele a tanítás során, szóval igen ritka, hogy valaki kezdjen vele valamit az életben).
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2015. szept. 7. 20:10
5/6 A kérdező kommentje:
És ha sikerül az érettségi akor utána hova jelentkezhetnék csak simmán valamelyik tanító szakra?
2015. szept. 7. 20:39
6/6 anonim válasza:
Igen, sok ilyen intézmény van. Majd a felvi.hu oldalon kell tájékozódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!