Csak szerintem sokkal intelligensebbek azok, akik egy magas ponthatárt elérve jutottak be egyetemre?
Tudom, hogy nem lehet így általánosítani és páran nem is értenek velem egyet, de én a saját tapasztalataimból indulok ki.
Tehát adott egy kar, ahol az egyik szakon sokkal magasabb volt a ponthatár (440 felett), mint a kar többi szakán (300-350 között). Gólyatáborban ez a különbség szörnyen kiütközött, konkrétan néhány mondatváltás után simán meg tudtam állapítani, hogy valaki melyik szakra jár. A 440 feletti ponttal rendelkezők sokkal normálisabbak voltak, nem antiszocok, csak nem azok az állandóan szelfizgetős ribizlik. Sőt, erre a magasabb ponthatáros szakra sokkal több embert vettek fel, mint a többire, mégis tök kevesen jöttek el, míg a 300 pontosak meg nyaliztak egymásnak meg próbáltak mindenkinél bevágódni, ami szerintem tök nevetséges és béna volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!