S. O. S hova menjek tovabbtanulni?!?!?
Figyelt kérdés
Repülőgép pilóta szeretnéknlenné és nagyon érdekelne, hogy hova kell mennem tovbábtanuln, hol van és milyen jegyekkel lehet oda bejutni?2015. szept. 3. 21:20
1/2 anonim válasza:
Tudtommal itthon csak Nyíregyházán volt egyetemi,államilag támogatott képzés belőle. Most is lehet van,csak fizetős....nem egyetemi szintű biztos van,de ott is jó pár milliót ki kell csengetni. Amúgy még javasolni szokták,hogy előtte az ember valami hasonló bsc-t végezzen el (járműmérnökin a bme-n van valami repülőmérnöki szakosodás).
Amiket leírtam azért ne vedd 100%-ra,mert már nagyon régen volt,mikor én utána néztem ezeknek. Neten már könnyen utána tudsz keresni,hogy nyíregyházán hogyan mennek most a dolgok,esetleg írsz nekik egy emailt,hogy mivan.....de biztos vannak jó fórumok is.
2/2 anonim válasza:
2millió körül van 1 félév de akkor inkább menj egy akadámiára pl CAE,Airbaltic stb. sokkal többre mész sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!