Főiskola, egyetem mellett miket szoktak dolgozni a diákok, ami még belefér?
Figyelt kérdés
Most leszek másodikos de valami rugalmas beosztású munkára lenne szükségem, mert elég különbözően vannak beosztva az óráim a napokra... Tehát azt biztos h nem tudom megcsinálni hogy minden nap 6 óra 2-től 8-ig... de azt se, hogy 8-tól 2-ig. Ha értitek.2015. szept. 2. 15:02
1/2 anonim válasza:
Gyermekfelvigyázás, takarítás (délután-este), idősgondozás (bevásárlás, főzés, fürdetés, stb.), szórólapozás, pincérkedés, és később, amikor már sokat tanultam, akkor különböző tantárgyak korrepetálása és nyelvoktatás volt nekem a lehetőségem. Két sulit csináltam végig, mellette végig dolgoztam. Amennyiben van levelező tagozat, és átkéred magad, könnyebben találsz munkát, de így sem annyira lehetetlen. Csak kitartónak kell lenni és folyamatosan keresni kell, egyfolytában járni utána.
2/2 anonim válasza:
hétvégén vagy pénteken 8 órás munka bele szokott férni. mivel pénteken áltaában kevés óra van meghirdetve,van akinek sikerül lyukasra tenni az egész napot.
de ha későn kezdődnek az óráig, dél körül akkor metro osztogatás.ha hamar véget érnek,akkor takarítás..stb
lehet találni,de a legjobb a hétvége
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!