Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Így mennyiért csinálnak új...

Így mennyiért csinálnak új diákigazolványt?

Figyelt kérdés

Elhagytam a diákomat, 16 éves vagyok, középiskolás. A sulimban (valószínűleg máshol is) szeptember elsején (holnap) osztják ki a matricákat azoknak, akik az elmúlt egy évben töltötték be a 16-ot. Én tavaly novemberben töltöttem, így nem kaptam, holnap kapnék. Csakhogy ma vettem észre, hogy nincs meg a diákigazolványom, nincs mire ragasztani.

Azt olvastam, az új illetéke 1400 ft + 3500, ha matrica volt rajta. De nem volt, azt holnap adnának. Így mégis mit csináljak? Hiába megyek el holnap délután újat igényelni, az csak min. egy hónap múlva lesz kész, a matricát meg nem adják így oda, valószínűleg....

2015. aug. 31. 20:25
 1/3 anonim válasza:
Csináltatsz holnap egy új igazolványt és amikor az megérkezik,beméssz a titkárságra és kéred rá a matricát.amíg meg nincs diákod.,kapsz helyette egy papírt.
2015. aug. 31. 20:33
 2/3 anonim ***** válasza:
Kifizeted az 1400-at, beiratkozol (vagy mi), és ideiglenes diákot kaphatsz. Amúgy meddig érvényes ez a diákod, szeptember elsején már nem utazhatsz vele? Még az is lehet, hogy megtalálod, és nem veszett el. ha mégis, holnap intézkedj és meglesz. Mikor megérkezik az eredeti diák, akkor kérsz majd matricát. A papír 60 napig érvényes.
2015. aug. 31. 20:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Még érvényes, amíg be nem fejezem ezt a sulit.

Remélem el tudják rakni nekem a matricát, majd megkérdezem. Bár osztályfőnök tuti bele fog kötni.

2015. aug. 31. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!