Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ideiglenes diákigazolványt...

Ideiglenes diákigazolványt beiratkozáskor kapunk?

Figyelt kérdés

2015. aug. 24. 15:35
 1/5 Andizsuzsi ***** válasza:
48%
A régi diákod (vagy az igazolás, amit helyette kaptál) október 31-ig érvényes.
2015. aug. 24. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, beiratkozáskor még biztosan nem. Először diákigazolványt kell igényelni. Ez egyénileg történik meg: először be kell menned egy okmányirodába NEK adatlapot csináltatni, majd erre hivatkozva indítható meg az igénylés az iskoládban 1400 Ft befizetése mellett (miután már beiratkozott, aktív féléves vagy). Amikor az igénylést továbbítják (ez nem rögtön történik meg, hanem csoportosan többet továbbítanak 1-2 nap átfutással), akkortól tudnak neked nyomtatni ideiglenes igazolványt.
2015. aug. 24. 16:00
 3/5 A kérdező kommentje:

(Tavaly végeztem, egy évet dolgoztam, így diákom már nincs.)

Köszi a válaszokat!

2015. aug. 25. 08:10
 4/5 anonim ***** válasza:

Az eltén például a szorgalmi időszak első napjától lehet csak igényelni, mert a regisztrációs héten a beiratkozások miatt szünetel a to-n az ügyfélfogadás.

Hogy máshol hol van, azt nem tudom, de a nek azonosítós dolog, amit az előző válaszoló írt, anélkül Sehol sem kapsz ideiglenes diákot

2015. aug. 27. 11:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Az csak egy papír
2016. szept. 22. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!