Ha van időtök olvassátok el. Bukás. Át fogok menni?
9.-es vagyok és most év végén buktam egész életembe először ráadásul 3-ból! (fizika, irodalom, matek)
Nagyon szégyelltem magam, nyáron össze is szedtem magam tanultam, gyakoroltam a matekot... Az első kettő sikerült is a fizika és az irodalom, de a matekon 1pont híjján meghúztak! Nagyon kétségbe estem, hogy ennyi volt? megbuktam? Mikor sokat készültem rá és kettőből már át is mentem. Tudni illik nagyon izgulós vagyok és hánytam is a matek pótvizsga előtt ki voltam készülve, hogy mi van ha nem sikerül fájós fejjel éjfélig is fent voltam hogy tanuljam... És mégis megbuktam...
Gimnazista vagyok/voltam és idén nem indul gimi... csak fiús szakok és ami a matekra épül főként.. és augusztus van pár nap van az iskolákig és nincs sulim!!!! Nagyon nagyon félek, hogy mi lesz fel vesznek-e valami féle suliba.. Olyanra gondoltam ami nem a legkeményebb, de a lényeg hogy csak félévkor és évközbe lehet átiratkozni? Most nem vennének fel valahova? Mert nemsoká évnyitók vannak és nem tudom hogy bukott diákot pláne... fel vesznek e bárhova is ilyen hamar.. Nagyon nagyon félek, hogy nincs iskolám...Tudni illik, az én anyukám pláne nem egy megértő, példa anyuka és ő nem akar át iratni mert az neki sok dologgal jár és nem követelőzhetek, hogy átmegyek máshova örüljek, hogy járhatok valahova.. De ezek a szakok ahova járhatnék tele van fiukkal, olyan mint azt autószerelős..egyenruhás fiúk... és osztályfőnököm is mondta, hogy jobb ha elmegyek, mert csak bukdácsolnék azon a szakon... Szóval.. anyukám nagyon ki van akadva, hogy szégyent hozok a családra és neki is ciki a munkahelyen, hogy bukott a lánya.. És aztmondta intézzem el én egyedül.. De egyedül kiskorúan nem mehetek be egy iskolába, hogy fel vesznek e...És nagyon szomorú vagyok és kétségbe vagyok esve, és sose buktam semmiből mindig 3-4es voltam és ebbe a suliba ahova járok nagyon pikkelnek rám a tanárok, pedig sose volt egy rossz szavam hozzájuk és amugy is csendes vagyok és szégyenlős mindig meghúztam magam.. de ennek ellenére mindig kifogtak maguknak.. Nagyon félek... Írjatok sok választ ha tudtok segíteni... Előre is köszönöm!
15/L
Nincs más olyan családtagod, aki esetleg anyukádra hatni tud vagy legalább segíteni neked az ügyintézésben? Tényleg lépni kéne valamit, mert kedden elseje van és nem lóghatsz a levegőben!
Legrosszabb esetben nem tudsz valami tanácsot kérni az (volt) osztályfőnöködtől vagy más tanártól, aki segítőkészebb? Esetleg ők tudnak javasolni másik intézményt vagy bármit mondani, ami hasznos információ! Szerintem érdemes lenne ebbe az irányba elindulni, ha családon belül nem oldható meg (mert az lenne a legoptimálisabb).
Az of-től, igazgatótól meg lehetne próbálni kérni, hogy arra való tekintettel, hogy idén nem indul gimi, mégiscsak engedjenek át, hiszen összesen 1 ponton múlt. De azt még holnap. Apukád nincs, vagy nagyszülő, nagybácsi stb?
Anyukádnak meg mondd meg, hogy ott hagy a szakközéppben, akkor jövőre is megbuksz, és akkor nem egyszer fog bukni a lánya, amit így is szégyell, hanem kétszer. Volt osztálytársaidtól kérdezd meg, hogy hova járnak, és azokban az iskolákban meg kell kérdezni, hogy 9.-be felvennének-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!