Pótfelvételisek mikor tudnak beiratkozni? (SZTE MK)
Figyelt kérdés
Felvettek a pótfelvételi eljárással. Ma kaptam meg az információs emaileket, azonban a suli már 31 én kezdődik. Arra lennék kíváncsi, hogy számomra a kurzusfelvétel és a beiratkozás mikor kezdődik.2015. aug. 28. 16:48
1/2 anonim válasza:
És az e-mail nem tartalmazott erre vonatkozó információt? Ha nem, írj egy illetékesnek. Sok helyen ugyanakkor van a beiratkozás pótfelvételiseknek is, mint a többieknek. Nyilván ha ez még a héten volt, akkor kell, hogy legyen egy extra időpont. Másrészt viszont jó korán kezdődik az oktatás.
2/2 A kérdező kommentje:
Kitöltöttem egy adategyeztető űrlapot de sajnos addig még azt le nem ellenőrzik addig nem tudok időpontot kérni. Az emailekben annyi volt csak, hogy legalább 2. ig be kell jelentkeztem.
2015. aug. 29. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!