Ha egyetemen megbukom?
Ugye 4 évet lehet bsc re járni? Tehát ha megbuom elsőben, akkor még nincs veszve semmi, mert 4 évet leetek költségtérítéses Bsc-n és ebbe a bukás nem szól bele???
Köszi
Ezt tudom Én is...
4 év, csak azt nem tudom, ha 3 éves bsc re megyek, akkor 1x bukhatom e , és attól még maradok állami finanszírozotton, csak 3 helyett 4 évet járok...
Erre várok választ
egyre világosabb...
Ha egy tantárgyra ráépül egy másik, és így bukom, akkor felveszem a következő félévben, de akkor így + fél évvel többet járok és így tovább 4 éven át, ezután pedig addig folytathatom amíg van pénzem a költségtérítéses oktatásra...
Kérlek javítsatok ki, ha nem így van!!!
Mi az , hogy keresztfélévben? Ez , hogy műkdik?
Tehát ha eltolódott és 3 év helyett 3,5 majd 4 év azaz 8 félet jártam, de még mindig nincs meg a Bsc diplomám, akkor folytatom tovább zavartalanul, csak kltségtérítésesen, mivel 8 Bsc állami finanszírozott féléve van mindenkinek???
Ezek után pedig, ha elvégeztem a 3 éves Bsc-t mondjuk 5 év alatt és ebből akkor, ha helyes a feltevésem(amit majd megmondtok) 4 évet az állami finanszírozotton, 1 évet pedig kltségtérítésesen, attól a 2 msc állami finanszírozásom megarad, tehát ha mennék tovább msc-re akkor 2 évig állami finanszírozottként vagyok, amennyiben pedig nem sikerül 2 év alatt elvégezni, akkor folytathatom ezt is zavartalanul, amíg a pénztárcám bírja???
Csak, hogy világos legyen inden, szeretné összeszedni az infokat ezzel kapcsolatban....
köszi.
Ezzel sokat segítettél. Marha (ha nem segítesz, kár fárasztanod magad, bár lehet nincs jobb dolgod) Engem ez érdekel és nagyon kíváncsi vagyok rá, ez az oldal pedig erre van kitalálva.
Azért még várok válaszokat a kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!