Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kell "Általános Rendszer...

Miért kell "Általános Rendszergazda" (OKJ) szakon a következő tantárgyakat tanulnunk, amikor semmi köze nincs a szakmához?!

Figyelt kérdés
--> Közgazdaságtant, vállalkozástant, etikát, mérnöki alapismereteket, ábrázoló geometriát, főiskolai szintű matekot, környezetvédelmet, programozást, villamosságtant, munkaerőpiaci ismereteket, szövegértést, ECDL modulokat, és testnevelést.
2010. márc. 10. 18:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Hát egy részének igencsak sok köze van a szakmához!
2010. márc. 10. 18:28
 2/10 anonim ***** válasza:
Mert nem árt, ha nem csak a legszorosabban vett szakmai dolgokat ismered - meg az általad felsoroltak többbségér azért szükséged lehet, ha rendszergazda akarsz lenni.
2010. márc. 10. 18:31
 3/10 anonim ***** válasza:
Annó nekünk projektmenedzsment volt egy teljes hónapig. Érdekes, meg minden, de sosem volt rá szükségem...
2010. márc. 10. 18:35
 4/10 A kérdező kommentje:
igen ezt értem, de pl: Ábrázoló geomretria vagy matek (differenciálszámítás, integrálás, mátrixok) ezek minek? ennek mi szükségét veszem az életem, szakmám során? mert szerintem full ostabaság... :S
2010. márc. 10. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
0%
Hallottál már olyanról, hogy általános müveltség??????
2010. márc. 10. 22:17
 6/10 anonim ***** válasza:
A matek az nagyon fontos! Tulajdonképpen a logikádat és a problémamegoldásodat fejleszti. Egy informatikusnak pedig elég sokszor szükség van rájuk!
2010. márc. 10. 22:21
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 03-10 22:17, ez már nem az általános, vagy a középiskola. Ez egy szakképzés.

Ezeket azért tanulod, hogy legyen egy teljes rendszer, amiben elhelyezheted azt, amit csinálsz. Meg így mondhatod majd az állásinterjún, hogy ezt is tanultam.

2010. márc. 13. 22:01
 8/10 A kérdező kommentje:
mindegy, ott hagytam a szakképzést a sz*rba :S hülyítsék a jó k*rva annyukat :S szakmára mentem, nem sorozatos f*szságokra... aki kitalálta így ezt a szakképzést, az elmehet a jó k**va anyjába!!!! a szakképzés 25%-ka körülbelül ami szakmába vág, a többi úgy baromság ahogy van :S ennyi... ne menjetek Általános Rendszergazdának, mert SZ*R!!!!!!!!!
2010. jún. 21. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, most épp mit csinálsz, mit tanulsz, mit dolgozol?
2011. ápr. 26. 11:48
 10/10 anonim válasza:
Egyébként ha egyetemre mész akkor is sok, a szakterülettől teljesen eltérő dolgokat tanítanak... :/
2013. júl. 21. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!