Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Füzetbe vagy lapra írjak inkább?

Füzetbe vagy lapra írjak inkább?

Figyelt kérdés

Eddig füzetekbe kezdtem írni mindig viszont meguntam, hogy beteltek állandóan azért arra gondoltam, hogy papírra írok és azt lefűzöm egy iratrendezőbe szerintetek ez jobb ötlet lenne?

Köszi a válaszokat előre is!

2015. aug. 23. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:

Ki mit szeret. Én például nem szeretem az önálló lapokat, ráadásul egy spirálfüzet szerintem nem is telik be olyan gyorsan.

Persze ha valaki egyetlen füzetet használ minden tantárgyára, akkor viszont inkább a lefűzést javasolnám, mivel nagyon zavaró tud lenni, ha összevissza van minden a füzetben.

2015. aug. 23. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
Ja igen, és önálló lapokra sem szeretek írni. Jobban esik az írás, ha van valami puhább, mint asztallap az oldal alatt (mint a füzet többi lapja pl.). Persze a sima lap alá is lehet tenni valamit.
2015. aug. 23. 16:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Hat igen lesz vagy 25 modultantargyunk es hat nem akarok mindent kulon fuzetbe igy eleg lesz 1 db iratrendezo mappa amibe berakom? El fog eh igy egeszbe ferni??
2015. aug. 23. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:
Van kemenyfedel ilyen csipteto amire racsipem a lapot az nem lenne gond ️
2015. aug. 23. 16:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem fontos, hogy elférjen egy iratrendezőben. Használhatsz többet is. Nem kell úgyse az összeset cipelni. Elég egy bugyiban üres lapokat vinni, majd a nap végén otthon vagy a kollégiumban lefűzni.
2015. aug. 23. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!