Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Pótvizsgám lesz és nem tudom...

Pótvizsgám lesz és nem tudom mit tegyek. (? )

Figyelt kérdés
1 hét múlva lesz a pótvizsgám,és nagyon jól haladok a tanulással,már mindent tudok és csak ismételnem kell. A tanárom rámírt,hogy felkészít több gyereket és engem is vár sok szeretettel. De én sem a tanárt sem az ott lévő társaságot nem kedvelem,és mivel már tudok mindent én nem akarok menni. Persze nem kötelező menni,de szüleim szerint mennem kéne,mert biztos ami biztos és lehet,hogy jó pontot szereznék a tanárnál. Én viszont semmiképp nem akarok menni. Szerintetek mit csináljak? Menjek el?

2015. aug. 18. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Menj el. Nem a tudás nem tudás miatt(bár nem tudom, miért kellett neked a nyarat végigtanulni, s miért nem tanultál évközben - tudom, a te dolgod), hanem azért, mert ha a tanár "berág" rád, akkor még ha tudsz is mindent(amit azért kétlek, mindent nem lehet pengére tudni), akkor is adhat nagyon rossz jegyet. Kétlem, hogy egy kettes jól mutatna a továbbtanuláshoz.
2015. aug. 18. 20:02
 2/5 anonim válasza:
Menj el!!!!
2015. aug. 18. 22:17
 3/5 anonim ***** válasza:
De a tanárnál fizetni kell a felkészítésért?
2015. aug. 18. 22:50
 4/5 Tom Benko ***** válasza:
Az iskolai korrepetáláson való részvétel ingyenes és fakultatív, de mindenképpen pozitívum a megjelenés. Nem baj, ha senkit nem kedvelsz, viszont villoghatsz egy kicsit a tudásoddal. Nomeg fel lehet csipegetni infókat is, mire számíts.
2015. aug. 19. 11:43
 5/5 Brain Storming ***** válasza:

Ha jól haladsz, akkor OK.

Ha úgy érzed, h van még mit pótolni, akkor viszont mindenképpen érdemes elmenned - itt ne a szeretem-nem szeretem legyen a fő szempont, hanem az, hogy TE SZERETNÉL-E ÁTMENNI.

2015. aug. 19. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!