Mikor fogom megtudni az eredményeimet? (többi lent)
Figyelt kérdés
Idén lesz az első félévem az egyetemen, jelentkeztem a kollégiumokba és azt írták, hogy 18-án fognak majd küldeni üzenetet arról, hogy felvettek-e vagy nem, de még nem kaptam semmit, holott a szakkollégiumtól már délelőtt 11 órakor megjött az üzenet. Este fog megjönni az üzenet vagy talán később?2015. aug. 18. 19:06
1/2 anonim válasza:
szia! mostanra már biztosan megkaptad(: este küldték a legtöbb helyen!
2/2 A kérdező kommentje:
Igen, szerencsére megkaptam és fel is vettek a kollégiumba. :) Már csak azt kellene tudni, hogy milyen is a Nagytétényi úti kollégium. Azt tudom, hogy a 22. kerületben van, de azt nem, hogy milyen is pontosan, milyen ott az élet.
2015. aug. 19. 12:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!