Ameoland kérdése:
Honnan lehet megtudni, hogy miben lennénk jók?
Figyelt kérdés
borzasztóan tanácstalan vagyok a továbbtanulással kapcsolatban. Minden érdekel a műszaki tervezéstől kezdve, a laboratóriumi kutatáson át az asztalos munkákig. Mindben látom a jó és a rossz oldalt. A borzasztó része a dolognak,hogy mivel évekkel korábban is ugyanilyen tanácstalan voltam, ezért a lehető legtöbb lehetőséget kipróbáltam,amit csak lehetett de szeretnék már egy konkrét irányba orientálódni, egyetemet végezni,hogy egy olyan dolgot csinálhassak,amit szívesen és érdeklődéssel folytathatok.Tudtok javasolni valami tesztet vagy milyen szempontokat vegyek figylembe egy ilyen döntésnél?2015. jún. 26. 19:34
1/1 anonim válasza:
Kezd egy kis önismerettel, és ha már látod, miylen személyiség vagy, akkor a végén ajánl neked való területeket is. Gondolkodj el azon, mi tesz valóban boldoggá, és utána azon, hogy mi éri meg. Az a legjobb, ha a kettő találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!