Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy egyetemi gólyatábor...

Milyen egy egyetemi gólyatábor? A nem bulizós, csendesebb emberkék mennyire élvezhetik?

Figyelt kérdés
Konkrétan az ELTE BTK tábora érdekelne, de máshol szerzett tapasztalatokat is szívesen fogadok. ^^

2015. aug. 15. 21:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A gólyatáborok nagyjából egy sémát követnek: nappal csapatos vetélkedők, tájékoztatók, csapatépítés, ismerkedés, strandolás; este pedig hajnalig tartó buli; hajnalban egy kevés alvás; majd ismétlés.

Szerintem, hogy élvezi-e az ember, az a hozzáállásán múlik. Én úgy gondolom, hogy egy kevésbé bulizós ember is tudja élvezni, hogyha nem úgy áll hozzá az egészhez, hogy "Jaj de undorító itt mindenki", hanem képes nevetni mások hülyeségein, még ha magából nem is csinál hülyét :D

Főleg, hogy most az ELTE szigorított és most már a szexuális tartalmú meg az itatós feladatok lekerültek a listáról.

2015. aug. 16. 17:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó mondatod most rendesen megnyugtatott. Köszönöm a választ! :)
2015. aug. 16. 19:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a kevésbé bulizós és alkoholt is ritkán ivós fajtába tartozom, de nyugodtan mondhatom, hogy az első hozzászóló minden szava arany! Ne hagyd ki!
2015. aug. 18. 19:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Jelentkeztem is, aztán majd meglátjuk, mi sül ki belőle. Remélem, sok pozitív tapasztalatot gyűjtök.

Köszönöm a te válaszodat is! :)

2015. aug. 19. 03:03
 5/8 anonim válasza:
100%
Én is hasonló cipőben járok, csendes vagyok és nem igazán szeretek bulizni. Először nem akartam jelentkezni, de aztán mindenki mondogatta, hogy nem érdemes kihagyni, fontos a kapcsolatok kialakítása, stb. Az pedig végképp megnyugtatott, hogy nem lesznek szexuális tartalmú és ivással kapcsolatos feladatok. Örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel így, remélem jól fogjuk érezni magunkat. :)
2015. aug. 19. 15:59
 6/8 A kérdező kommentje:
:)
2015. aug. 20. 13:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Na, jó volt? :D
2015. szept. 9. 18:20
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon élveztem! :D Azért jól jött az a szigorítás, mert így nappal is józan volt a résztvevők 90%-a, de este sem volt semmi probléma (igazából akkor is alig találkoztam olyanokkal, akik totál kiütötték magukat), mindenki irtó jó arc volt, segítőkészek, rendesek. Az utolsó napon már szinte sajnáltam, hogy vége van, tényleg nagyon jó volt a közösség, a hangulat, minden. Táncolni sem nagyon szeretek közösségben, de a tábor két ,,himnuszának" a koreográfiáját egy idő után én is derekasan toltam. :D
2015. szept. 9. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!