A Debreceni Egyetem gólyatábora közben ki lehet menni a rendezvény területéről?
Nem mindegyikről. Az orvosisok nem szeretik kiengedni az ott lévőeket, de persze a szükség rendet bont, ha megkérsz egy szervezőt, vagy egy segédet akkor minden gond nélkül kiengednek, szóval nincs kényszer.
Ha meg nem találsz ilyen embert, akkor ha lesz beléptető kapu- regisztrációs/információs pult , akkor ott szólsz, hogy "ki kellene menned a városba x időre, nem gond ugye?"
De nem hiszem, hogy problémázni fognak. (:
(csak úgy ne menjél el, mert szokott azért 'névsor' ellenőrzés lenni, ne hogy valaki rosszul legyen, vagy eltévedjen vagy mit tudom én, szóval szólj valakinek ha elmész egy kis időre)
Utolsó előtti!!!
Miből gondolod hogy édesanyám intézi az ilyeneket áruld már el légyszíves?
Én tavaly ugyan nem voltam, de azt mondták, hogy a debrecenieknek is bent kellett aludniuk, sőt, olyat is olvastam a rendezvény terület elhagyásával levágják a karszalagodat és mehetsz haza... :(
(igazából ezért se mentem, mert számomra Debrecen nem volt érdekfeszítő, bár kicsit megbántam utána, de a barátkozás rovására nem ment)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!