Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SZTE-BTK gólyatábora mennyire...

SZTE-BTK gólyatábora mennyire durva?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy a gólyatábor nekem való-e, mert már annyi rosszat hallottam róla, és nekem már az is kellemetlen, hogy idegenek között bikiniben rohangáljak. A feladatoktól is félek, meg az "óriási" buliktól is.

Az SZTE-re mi jellemző? Ott mennyire szoktak eldurvulni a dolgok?

2015. júl. 26. 18:37
 1/2 anonim ***** válasza:

Hazugság lenne azt mondani, hogy nem aljasodik le a nép, de azt sem mondanám, hogy kibírhatatlan lenne.

Az egész rajtad áll. Ha részt akarsz venni valamilyen feladatban, akkor részt veszel, ha pedig úgy gondolod, hogy sok, akkor egyszerűen csak nézed. Nem raknak rád elektromos nyakörvet és rázatnak meg árammal mindig, amikor valamiben nem veszel részt :)

Én amúgy azt mondom, hogy ha valakit felvesznek egyetemre, akkor egyszer mindenképp érdemes elmenni a gt-re. Ha nem tetszik, akkor legalább elmondhatod, hogy ott voltál, megtudsz pár hasznos infót, megismersz pár embert és lesz esetleg 1-2 jó sztorid is. Ha pedig tetszett, akkor később pedig jelentkezhetsz akár szervezőnek meg főgólyának is.

2015. júl. 26. 18:52
 2/2 anonim ***** válasza:

bár nem idén volt, de megbántam, hogy elmentem.

nekem a buli nem egyenlő az ivással és artikulálatlan üvöltéssel, meg az egymás szájából kiszopkodott cukorkákkal.

haza is jöttem a vége előtt.

2015. szept. 5. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!