Ha sima orvosi diplomám van utána lehetek orvoslátogató?
Kedves 3. válaszoló! Mi az, hogy már patikusok is mehetnek orvoslátogatónak ? Tán elvégezted a gyógyszerészetit ????!
Nem kellene lebecsülnöd őket, ha nem tudnád, a gytk ugyanolyan nehéz, mint az áok! A különbség csak az, hogy az 5 év. Csak az átlagember a patikust gyakran azonosítja a bolti eladóval... Nem hiába adnak dr. előtagot a "patikusnak".
Kedves kérdező! Lehetsz orvoslátogató, manapság már a biológusok, etk-sok is mehetnek annak, de általában az ilyen posztokra orvosokat és gyógyszerészeket keresnek.
Én nem ítéllek el, mert kezdő orvosi fizetésből jövőt alapozni nem lehet. Most jöhetnek sokan a küldetéstudattal, de könyörgöm, ki akar földönfutó lenni ?
Köszönöm mindenkinek a választ!
Még nagyon az elején járok, van még gondolkodási időm, hogy hogyan tovább, ez is egy alternatíva csak, de olvastam sok helyen, hogy ilyet kerestek, nem kevés fizetésért-
Szia!Azt hiszem értem,hogy érezhetsz.Én eü.fősulira járok és most vagyok harmad éves,de már olyan szinten elment a kedvem tőle,hogy csak az orvoslátogató szakma miatt csinálom a diplomát.Ha nem érzed úgy,hogy orvos akarsz lenni,akkor ne legyél,mert ez tényleg az a szakma,amibe te fogsz bele betegedni,ha nem szereted.
Amúgy meg anyagilag 6x jobban jársz,mintha orvos lennél,mert amíg egy orvos(aki minimum 28évesen kezd el dolgozni)90-130ezer körül kap,addig egy látogató 300at is megkereshet+céges autó+teló+fizetik a szállásodat,ha el kell menni messzebbre és az étkezéseket.Jó mozgalmas meló,mehetsz össze-vissza,de legalább nem a megszokottt monotonitás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!