Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha sima orvosi diplomám van...

Ha sima orvosi diplomám van utána lehetek orvoslátogató?

Figyelt kérdés
Úgy értem, még csak másodéves vagyok, de gondolkodom rajta, hogy esetleg orvoslátogató legyek. Ha elvégeztem a hat évet, de utána nem megyek rezidensképzésre, akkor lehetek ez?
2010. márc. 9. 00:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de én is szakmabeli vagyok és szólnék a témához. Ne add el a diplomád, mivel ez komkértan a szakma legalja, ezt te még nem tudod, viszont sajnos így van. Menj inkább CRO/CRA-nak, abban több a szakma és érdekesebb is. Orvoslátogató munka bizony eléggé hülyeség orvosi diplomával. Meg fogod látni a kollégáid úgy fognak kezelni, mint egy utolsó senkit, mert eladtad a diplomád aprópénzért. Ezt akarod?
2010. márc. 9. 10:57
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 3. válaszoló! Mi az, hogy már patikusok is mehetnek orvoslátogatónak ? Tán elvégezted a gyógyszerészetit ????!

Nem kellene lebecsülnöd őket, ha nem tudnád, a gytk ugyanolyan nehéz, mint az áok! A különbség csak az, hogy az 5 év. Csak az átlagember a patikust gyakran azonosítja a bolti eladóval... Nem hiába adnak dr. előtagot a "patikusnak".

Kedves kérdező! Lehetsz orvoslátogató, manapság már a biológusok, etk-sok is mehetnek annak, de általában az ilyen posztokra orvosokat és gyógyszerészeket keresnek.

Én nem ítéllek el, mert kezdő orvosi fizetésből jövőt alapozni nem lehet. Most jöhetnek sokan a küldetéstudattal, de könyörgöm, ki akar földönfutó lenni ?

2010. márc. 9. 11:01
 13/19 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti válaszoló! Mi az a Cro/ cra ? :)
2010. márc. 9. 11:10
 14/19 anonim ***** válasza:
CRA vagyis monitor (Clinical Research Associate)
2010. márc. 9. 12:18
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha eleve orvoslátogató akarsz lenni, akkor csak ezért ne végezz orvosit!!
2010. márc. 9. 12:34
 16/19 anonim válasza:
Szia!Az egyik ismerősöm orvoslátogató és eü.diplomája van,te az orvosi diplomáddal nagyon jó beosztásba kerülhetsz.Nagyon sokat kell menni és dumálni vele,de megéri!Egyébként a gyógyszergyárak is keresnek orvosokat álomba illő fizetéssel és körülményekkel!Én a helyedben a személyiségemnek megfelelő irányba orientálnám magam!
2010. márc. 9. 14:46
 17/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a választ!

Még nagyon az elején járok, van még gondolkodási időm, hogy hogyan tovább, ez is egy alternatíva csak, de olvastam sok helyen, hogy ilyet kerestek, nem kevés fizetésért-

2010. márc. 9. 15:32
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
az csak a beetetés. Nem mondom, hogy nemkeresnek jól, de azért a pénzért gyakorlatilag házlnod kell. NApi több kilóméter vezetés, és ha nem forgalmazol eleget, akkor természetesen kevesebb a fizu is. Szóval én inkább lennék egy jó és megbecsült orvos, aki fogadja az orvosslátogatót, mint egy házaló.
2010. márc. 9. 20:27
 19/19 anonim ***** válasza:

Szia!Azt hiszem értem,hogy érezhetsz.Én eü.fősulira járok és most vagyok harmad éves,de már olyan szinten elment a kedvem tőle,hogy csak az orvoslátogató szakma miatt csinálom a diplomát.Ha nem érzed úgy,hogy orvos akarsz lenni,akkor ne legyél,mert ez tényleg az a szakma,amibe te fogsz bele betegedni,ha nem szereted.

Amúgy meg anyagilag 6x jobban jársz,mintha orvos lennél,mert amíg egy orvos(aki minimum 28évesen kezd el dolgozni)90-130ezer körül kap,addig egy látogató 300at is megkereshet+céges autó+teló+fizetik a szállásodat,ha el kell menni messzebbre és az étkezéseket.Jó mozgalmas meló,mehetsz össze-vissza,de legalább nem a megszokottt monotonitás.

2010. szept. 8. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!