Diák munka suli mellet többi lent?
heti három napot 22-6 ig suli mellet ki lehet bírni hetfő kedd csütörtök a munkából mennék suliba és csak suli után pihennék délután szerdán tanulnék meg hétvégén
3hónap munkaválalásról lenne szó?
nem.
miért nem keresel olyat ahol hétvégén dolgozhatsz?
éjszakai műszak úgyis megviseli az embert,hogyha utána alhat.suliba képtelenség lenne utána végigülni a napot..hétfő kedd egymás után
ÉRETTSÉGI ÉVÉBEN
esélytelen.
próbálj pénteken vagy szombaton éjszakázni.vagy vasárnap nappal,akkor általában több a fizu
milyen munkáról van szó?
nem.csak a péntek éjjel és mondjuk szombat vasárnap nappal(6:00-14:00)
vasárnaptól csütörtökig eszedbe ne jusson éjjel menni.
esetleg ha jó fej a háziorvosod akkor írasd ki magad az első két hétre szeptemberben.akkor még valljuk be őszintén,semmit nem csinálunk.akkor minden nap menj és dolgozd ki magad.utána felüdülés lesz visszamnenni a suliba.
de hidd el nekem nem fog menni.kézi csomagoló én is voltam,monoton és ugyanúgy fárasztó.
egyébként a hétfő kedd éjszakázást hogy gondoltad?
vasárnap este 10kor elmész a gyárba.másnap ugye suli, hazaérsz kb hétfőn 3-4 órára.alszol 5-6 órát és mész megint dolgozni?
ha csak nem az öreganyád gyógyszerére kell a pénz,ne vállald be! de gyanítom valami számítógépes játékra vagy ilyesmire kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!