Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezér megb*szhatnak a rendőrök?

Ezér megb*szhatnak a rendőrök?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon sok ,,mokkás'' dolog szokott történni az iskolámban Pl.:Ez fellöki a másikat és rálép a másik nyakára meg hasonló ínyencségek.(Ez gondolom baj?)

Na arra akarok kilyukadni.Hogy ha ezeket felveszem a telefonomra majd felteszem a ,,Yutyub''-ra akkor engem megb*szhatnak érte a rendőrök vagy kapok érte valamit(nem ajándékot feltételezem):D)???

2010. márc. 8. 18:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 13.11-es:

drágám, egyre jobban lesüllyeszted magad. A probléma nem a cigány vagy roma megnevezéssel van, hanem hogy így kezeled őket. Én speciel nem szeretem őket, de mivel közöttük is vannak a normákat betartó és sikeres emberek, nem általánosítok.

Másrészt a roma és a cigány nem ugyanaz. A roma a cigányok egy része, csak elterjedt -főleg- a médiában a roma kifejezés általános használata amiatt, mert ez a szó talán nem olyan megbélyegző.

2010. márc. 9. 15:09
 12/13 anonim ***** válasza:
remélem a rendőrök a te nyakadra is rálépnek vagy 100szor és utána a gumibottal seggbe basznak és közbe veszik fel aztán láthatod magad a neten!!:P sok sikert:D
2010. márc. 9. 16:18
 13/13 anonim válasza:
Bocsi az off-ért,de ha Hitler még 2-3 évvel tovább élt volna,akkor valószínű,hogy a magyarok lettek volna a következő áldozatai. ;)
2010. ápr. 12. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!