Ezér megb*szhatnak a rendőrök?
Mostanában nagyon sok ,,mokkás'' dolog szokott történni az iskolámban Pl.:Ez fellöki a másikat és rálép a másik nyakára meg hasonló ínyencségek.(Ez gondolom baj?)
Na arra akarok kilyukadni.Hogy ha ezeket felveszem a telefonomra majd felteszem a ,,Yutyub''-ra akkor engem megb*szhatnak érte a rendőrök vagy kapok érte valamit(nem ajándékot feltételezem):D)???
Hát, ha lány vagy, és bejössz a rendőrnek (de fiú vagy, és nő az ileltő rendőr), és neked is ő, és mindketten benne vagytok, előfordulhat... bár a gruppen kissé kemény lesz.
Egyébként így magában nem törvénytelen. Az más kérdés, hogy miért nem szól valakinek...
Persze, méghozzá análisan :O
Egyébként nem hinném, h ebből vmi gond lehetne :DD
azért figyeljétek a magyar mentalitást XD ! Nem is az, hogy segít annak akit bántanak, hanem még mozizik is rajta... hahaha...
remélem megbasznak a rendőrök, igaz apám rendőr, úgyhogy ne itt Csongrád megyében csináld
B+.Mi az hogy Buta?Mi vagy te ovodás?
Nem vagyok cigány már bocs.
Hitler az jó ember volt az én szemszögemböl.
"Nem vagyok cigány már bocs."
- Igaza volt a válaszolónak.
Miben?
Most az a baj hogy azt mondtam hogy cigány?Akkor mondom azt hogy roma.Ugyan azt jelenti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!