Mitől függ, hogy hány példányban kéri az intézmény a szakdolgozat bekötését?
Figyelt kérdés
Van ahol 3 példányt is kérnek, de pl néhány vidéki egyetemen még azt az 1 példányt is visszaadják a diáknak záróvizsga után, amit leadott. Mitől függ ez?2015. aug. 6. 19:10
1/3 anonim válasza:
Egy példányt mindenhol visszaadnak, az csak az opponensednek kell, hogy el tudja olvasni, meg bele tudjon javítani. Egy példány marad a TO-n, illetve a könyvtárban. Hogy pár helyen hová kell a harmadik, fogalmam sincs, de retardáltságnak tartom. Azt sem értem, hogy egy példány hogy lehet elég, hiszen köteles az intézmény megtartani a szakdolgozatokat x évig. Ilyenről még nem is hallottam.
2/3 anonim válasza:
Egy példányt mindenhol visszaadnak
Két diplomám van, egyik helyen sem adták vissza.
Attól függ, hogyan tárolják. Van, ahol kizárólag digitálisan, máshol egy példány megy a könyvtárba, esetleg a tanszék is őriz azokból, amik további kutatás alapjai lehetnek.
3/3 A kérdező kommentje:
Igen,nekem az is fura, ha csak digitálisan őrzik. De van ilyen úgy tudom.
2015. aug. 6. 19:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!