Hogy szoktak gepen tanulni?
Fura a kerdes :D
de gondoltam ra mar hogy tanulok gepen
hogy szoktak? Matekot hogy tanulnak rajta?
Van valami feljegyzesuk, jegyzettomb es arra irjak fel? Boccs a hulyr kerdesemert ne tamadjatok le :D ;) :)
te is okos vagy!
gepen sokkal rendezettebb :)
szerinted az emberek miert tanulnak gepen...!
Ja, es kerdesre nem kene kerdessel valaszolni
Az első válaszadó "védelmében" jelzem, hogy nem határoztad meg pontosan, hogy mit értesz a "gépen tanulás" alatt.
A neten kismillió oktató anyag van (sőt, youtube-os videó is), kalkulátorok, gyakorló kalkulátorok, stb... de pl. a tételek, az azonosságok és definíciók megtanulását nem tudod ezekkel megspórolni.
Vannak pl. levezetett példák, és pl. az eddigi összes kétszintű matematika érettségi feladat is a megoldókulccsal, amiket az adott típusba tartozó feladatokhoz mintának használhatsz.
Szerintem az első válaszadó kotrakérdése indokolt abban az értelemben, hogy a matematikai "nem tiszta" tantárgy, vagyis a gyakorlása közben irtó sokat kell javítani, áthúzni, alkalmi ábrákat rajzolni, mellékszámításokat írni, stb. és ezeket szabad kézzel, papíron sokkal könnyebb, mint gépen. A különböző matematika feladatokat szépen ábrázoló programokat (itt a GYIK-on nagyon sok ilyen stílusú megoldás szokott jönni) külön meg kell tanulni kezelni, és az sem oldja meg a feladatot az ember helyett, ergo azoknak a használatához már pengén kell tudni a matekot ):o)
Vagyis és is a papíros gyakorlást javasolnám...
A gépen rengetegféleképpen. Előszőr merüljünk bele az iskolába(gimi). Rengeteg feladatot adnak (pl. kiselőadás), amihez kell internet, onnan kell kikeresni a képeket, sztorikat...
Aztán, ha nem értesz valamit, pl. ,matek, ott a google.
Elvileg idetartozna a klasszikus infóoktatás is, de nálunk infón nem tanítanak mást infón, csak office-t. Nekem meg felőlem taníthatja, mert én 2000-es officeal kezdtem, 2010esem van most, és 2007est tanulunk xD.
'oszt ennyi.
De a számítógépen,számítógépRŐL mindig lehet valamit tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!