Matek potvizsgara (javitovizsgara) keszulok, Hogy szoktak torteni a potvizsgak? Most megyek eloszor, es nagyon felek. Elvileg lesz szobeli. Szobelire miit kell tanulni? Milyen szabalyokat erdemes megtanulni? 9. dikes vagyok
Szia
Mint rutinos potvizsgazo ( 12. Be megyek ha sikerul a matek pozvizsga;D de buktam 9.10. Be is)
Eloszor lessz egy irasbeli. Ha ott elersz egy bizonyos szazalekot akkor mar at is mentel 30% aszem.
Ha ez nem sikerul akkor kapsz egy masik feladat lapot es ott kell a tanarok elott megcsinalnod ugy hogy kozben magyarazod a dolgokat.
Mit tanulj? Mindent!! En egyre se keszultem es lam elek:D
Jah es elso vagyok.
Arra legyel felkeszulve hogy innentol matekbol 2 esnel jobb nem leszell
Köszönöm :)
Akkor matek szabályok nem kellenek? Xd
Szabalyok is. Tetelek. Minden.
Igen 30% asszem. Toribol 22% mentem at...
Ja es annyit meg hogy ne izgulj.
Igaz eleg felelmetes meg ijjeszto. A tanaroknak habzik a szaja es hofeher a szemuk. Orditanak mint az orult. Igazgato ott jarkal. Durva.
Csak viccelek:D nyugi . ugy menj oda hogy az van a fejedben hogy atmesz.
En is megyek szinten matekbol de nekem 12. Mulik rajta.
Sok sikert:D
Koszonom :)
Akkor nem lesz anyira durva?:o
30%ot nehez elerni?
Hany feladatot kapok amugy?irasbelin
Irasbelin egy ilyen kis fuzet szeru cuccot kapsz. Kb 10 feladat.
Fhuu en 9. Be kaptam fogalmakat, szazalek szamitast,egyenleteket,halmazos feladatokat,.
Gyurj ra az irasbelire mert jobb ott atmeni mint a tanarok elott balfekeskedni:D
Nem lessz nehez de ha tulizgulod megnehezited magadnak.
Szamologepet lehet hasznalni? :o
Koszonom :333
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!