Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi koli beiratkozáshoz...

Egyetemi koli beiratkozáshoz kell szülő?

Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem kell. Egyetemen már felnőttként kezelnek. :)
2015. aug. 4. 13:50
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha még nem múltál el 18 éves, akkor kell... Képzésre beiratkozáshoz, minden hivatalos dologhoz is. De kötve hiszem, hogy felvételt nyertél 18 éves korod alatt egy felsőoktatási intézménybe.
2015. aug. 4. 14:03
 3/7 anonim válasza:
Nem kell!:-)
2015. aug. 4. 14:03
 4/7 anonim ***** válasza:

Képzeld, kettő, van ilyen, pl én :)

Októberben születtem, hat éves korom előtt kezdtem az általánost, és anyuval mentem beiratkozni (ÁOK) :)

2015. aug. 4. 14:04
 5/7 anonim ***** válasza:

Akkor vannak kivételek, elméletben nyilván létezhet, csak nem gondoltam, hogy gyakorlatban is előfordul.

Mindenesetre a jelentkezéshez is kell szülői hozzájárulás 18 éves kor alatt, és az sokkal több embert érint, hiszen az adott év február 15-ig kell. De általában szeptemberig az emberek 99%-a betölti a 18-at.

Szóval jogos a feltételezés, de ha elmúltál 18, akkor teljesen érthetetlen egy ilyen kérdés feltétele.

2015. aug. 4. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Idén már 18 év alatti jelentkezéséhez nem kellett a szülő. Tavaly még a szülő ügyfélkapujával kellett hitelesíteni nekik, idén már nem.
2015. aug. 4. 14:16
 7/7 anonim ***** válasza:
:DD nem.
2015. aug. 4. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!