Egyetemi koli beiratkozáshoz kell szülő?
Figyelt kérdés
2015. aug. 4. 13:47
1/7 anonim válasza:
Nem, nem kell. Egyetemen már felnőttként kezelnek. :)
2/7 anonim válasza:
Ha még nem múltál el 18 éves, akkor kell... Képzésre beiratkozáshoz, minden hivatalos dologhoz is. De kötve hiszem, hogy felvételt nyertél 18 éves korod alatt egy felsőoktatási intézménybe.
4/7 anonim válasza:
Képzeld, kettő, van ilyen, pl én :)
Októberben születtem, hat éves korom előtt kezdtem az általánost, és anyuval mentem beiratkozni (ÁOK) :)
5/7 anonim válasza:
Akkor vannak kivételek, elméletben nyilván létezhet, csak nem gondoltam, hogy gyakorlatban is előfordul.
Mindenesetre a jelentkezéshez is kell szülői hozzájárulás 18 éves kor alatt, és az sokkal több embert érint, hiszen az adott év február 15-ig kell. De általában szeptemberig az emberek 99%-a betölti a 18-at.
Szóval jogos a feltételezés, de ha elmúltál 18, akkor teljesen érthetetlen egy ilyen kérdés feltétele.
6/7 anonim válasza:
Idén már 18 év alatti jelentkezéséhez nem kellett a szülő. Tavaly még a szülő ügyfélkapujával kellett hitelesíteni nekik, idén már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!