ELTE IK-ra járók! Mennyire van szükségetek arra, hogy a laptopotokat az egyetemre vigyétek?
hú, ezt akár én is kiírhattam volna. pontosan ugyan ezen gondolkozom. van már egy másik diplomám,s zóval nem vagyok teljesen kezdő, pl tudom, hogy órákra tök fölösleges a laptop, de mi van a lyukas órákkal? Nálunk (bme) voltak géptermek, ahova lehetett menni, de az másik épületben volt. Most azt mondod, hogy jajjjj át megyek, nem gond, de 10 perc séta gondolata hóviharban/szakadó esőben hamar lebeszéli az embert ilyenekről. Kb senki sem járt át.
Lyukas órában a fél kar elspriccel a koliba aludni/ tanulni a többiek pedig vagy ökörködnek a folyosón, vagy tanulnak, amihez szintén jól szokott jönni a gép.
Én arra jutottam, hogy nem veszek előre gépet. (a jelenlegi laptopom 5 éves, csak szállíthatatlan, mert félig leszakadt a pánt ami a monitort tartja)
főleg, hogy én gyűlölök képernyőről tanulni, én inkább elnyomtatok egy fél esőerdőt.
A gép kb házizni kéne, de első félévben alig van tényleg programozás ha megnézed. Az egész matek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!