Most megyek 7. -be milyen új tantárgyak lesznek? Melyikek lesznek a legnehezebbek?
Szia!
Én is most megyek 7.-be.A természetismeret kiesik,mert mostmár négy felé lesz elosztva mégpedig:fizika,kémia,földrajz és biológia.Hát,hogy melyik a legnehezebb azt még én sem tudom megmondani,hiszen még nem tanultam őket.Remélem tudtam neked segíteni a válaszommal.
annak idején nekünk volt fizika 6.ban is kémia és biosz jön be
a saját területén mindegyiken tudnék olyat adni, hogy elszörnyülködsz, az általános iskolás anyag azért annyira nem megterhelő
Tényleg tanàrfüggő és persze attól is függ, hogy te mennyire vagy fogékony ezekre az új tanárgyakra (kémia, biosz, földrajz, fizika).
Nekem pl a kémia és a biosz mindig is könnyen ment (most mar orvosira készülök), a földrajz sem esett nehezemre, csak untatott, a fizikával viszont megszenvedtem ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!