Kaposvári Egyetem gólyatábor? Mennyire "durva"? Elmennétek az alábbi esetben? L
Tudom most minden 5. kérdés gólyatáborról szól, sokat el is olvastam de sok fővárosi egyetemmel kapcsolatos én pedig vidékre megyek. Szerintem vannak különbségek egyetemek közt.
Hetek óta rágódom, hogy menjek e vagy sem. Abból a szempontból jó lenne, hogy lehet ismerkedni az emberekkel is a hellyel is, a várossal is és nem vadidegenként megyek oda szeptemberben. Azonban ez három nap, ott leszek még éveket, hogy mindezt bőven legyen időm megismerni főleg, hogy koleszos leszek ha minden jól megy.
Viszont engem egyáltalán nem vonz az alkohol meg az ivászat. Sem a szivatások meg a vetélkedők, meg a csináljunk hülyét magunkból sztorik. Persze ha ott lennék nem húznám ki magam alóla de nem biztos, hogy jól érezném magam. Sosem voltam a hétvégi bulik lelke, én ennél kicsit visszafogottabb vagyok, a baráti köröm is mindig hasonló mentalitású volt. Nem mondom h nem szeretek meginni egyszer egyszer pár pohárral vagy elmenni egy jó koncertre, fesztiválra, de az amiket mostanában hallani a gt.-ról, nem vonz. Arról nem beszélve, hogy nem olcsó mulatság. Eleve fizetni kell a részvételért, oda és vissza kell utazni ami nekem szintén nem olcsó, + 3-4 napig enni is kell valamit tehát ott is költenék. Én bevallom sajnálnám rá a kemény munkával megszerzett pénzem elszórni. így is van elég kiadás hisz még nem voltam koleszos sem és azért oda egy két dolgot illik venni. Szülői támogatást anyagi szempontból nem kérek és nem is fogadnám el. Sokat veszítenék ha nem mennék el?
Én 2009-ben voltam gólya Kaposváron (PK). Voltam a gólyatáborban nekem tetszett. Én is hasonló beállítottságú vagyok, mint te a leírás alapján.
Mivel csapatok lesznek, úgyis lesznek bevállalósabbak, így háttérben tudsz maradni addig, amíg nincs egy olyan feladat, amit bevállalnál :)
De ha már most vacillálsz, akkor inkább ne menj, mert csak kényszernek éreznéd az ottlétet is :)
A mesterképzéses gólyatáboromban nem voltam, de semmilyen hátrányom nem származott belőle.
24/L
Szerintem ne menj.
Annak idején én se mentem, és nem vagyok antiszociális - ahogy itt sokan írták. Facebook-on és az első nap ismerkedtem meg a csoporttársaimmal, és nem volt belőle semmi hátrányom. Tök jól összebarátkoztunk (és nálunk a csoportból 4-en voltak amúgy is gólyatáborban.)
Én sem vagyok kíváncsi az ivásra, a hányásra... nehogy már az embernek csak akkor legyenek barátai, ha egy ilyen táborba elmegy! Ez baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!