Kiss Árpád Kollégium-ról vélemények?
Kik vannak ott többségben (melyik egyetem, melyik kar)?
Milyen a légkör, a társaság általában?
Szolgáltatások terén mennyire preferált kolesz (pl. net sebessége)?
Fiúk-lányok aránya? :)
Szobák állapota, berendezése?
Ha valaki ott lakik/lakott szorg. időszak alatt, legyen szíves írni róla, esetleg pár képet linkelni, mert nagyon érdekelne!
Hogyan történik a szobák be- és felosztása?
Köszi előre is a válaszokat.
Szia!
Én 1 évig ott laktam, nem igazán szerettem. A közösségi élet nem túl jó, nekem ez volt vele a legnagyobb problémám, és hát a szobatársaimat se kedveltem túlzottan. Szerintem kész szociális öngyilkosság ott lakni.
Leginkább a NIK-ről és a Rejtőről vannak ott hallgatók, de akad néhány Kandós és Keletis is.
A felső 2 emeleten (6. és 7.) laknak a lányok, az alatta lévő 3 szinten pedig a fiúk. A 2. emeleten vendégszobák és az igazgatónő szobája található.
1 lift van, de az is heti rendszerességgel elromlik.
A szobák 4 fősek, mindegyikben van internetelérés és mosdókagyló is.
A konyha, a WC-k és a zuhanyzó szintenként van.
A portások kedvesek, de az igazgatónő pedig egy plankton értelmi szintjén tengődik.
A szobabeosztást év végén lehet leadni (ha újra felvételt nyersz), az elsősöket a maradék helyekre osztják be (nem kívánságműsor).
Ha lenne még kérdésed, írj privátban nyugodtan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!