Szerintetek elmenjek? Vagy van ertelme ennek?
Figyelt kérdés
4 honapja jarok hip hopra es havi 5 ezert ft...nem is lenne ez baj csak mindig elmarad havi 4 alkalom helyett 2 van....es fizetjuk az 5 ezret most fellepes lesz es semmi szervezes nincs probastb..nem tudunk semmit.
Elmenjek a fellepesre vagy ni cs ertelme
2015. júl. 31. 23:14
1/6 anonim válasza:
Menj el, lépj fel, hiszen nem hiába fizettél és jártál táncra. DE, többet ne járj, ez nem éri így egyáltalán meg ha már több hónapja ez megy. Ha nagyon szeretnél még mindig táncolni, biztos találsz egy normális tanciskolat:) sok sikert hozzá!
2/6 anonim válasza:
Az elmaradt órákat pótolniuk kell,vagy a pénzt visszafizetni, ezért szóljatok. Ha a fellépésre nem tudtatok felkészülni, nem kéne elmenni.
3/6 A kérdező kommentje:
Mindig igerve van a bepotolas de soha nem megy végbe....
Elfogok menni mert szeretem a csapaotom de a tovabbi folytatast meggondolom
2015. aug. 1. 18:00
4/6 anonim válasza:
Ilyenkor fel lehet őket jelenteni. Nagy eséllyel a bíró nektek fog igazat adni, akkor pedig vagy a pénzt fizetik vissza, vagy a bíróság és a hely megegyeznek az időpontokban, és ellenőrzötten meg kell tartsák.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fogom feljelenteni őket...eszembe se jutott
2015. aug. 4. 12:20
6/6 anonim válasza:
Hát azt rosszul teszed. Nem tudom hogy vagy vele, de én nem szeretem, ha lopnak tőlem. (technikai szempontból ez az)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!