A kis érettséginek mi az értelme? Egyáltalán miért kell?
Figyelt kérdés
Idén leszek 11.-es és eléggé be vagyok parázva már most2015. júl. 29. 11:46
1/5 anonim válasza:
Amolyan szintfelmérő.. na meg sok helyen az adja az év végi jegyed is. Ne félj tőle, nem nagy cucc.
2/5 anonim válasza:
Azért csinálják, hogy hozzászokjatok a vizsgázáshoz és ne az érettségin legyetek először vizsgahelyzetben. Meg hogy átismételjétek az anyagot, hogy az érettségi előtt már kevesebbet kelljen.
3/5 anonim válasza:
Felesleges félni, ugyan ijesztgetnek, de 1 hetet tanultam rá (5 nap tételkidolgozás, 2 nap tanulás) és mindegyik 5-ös lett.
Fel akarnak vele készíteni a valódi érettségire, vizsgadrukk alá helyeznek, hogy lásd, olyankor hogy teljesítesz, illetve csomó tétel benne lesz a rendes érettségibe (bár nem tudom, nÁlatok milyen tételek lesznek), így már csak ismételni kell majd.
4/5 anonim válasza:
Nekünk pl nem volt kisérettségi, nagyon bántam is. Magyarból emelteztem, az volt az eslő érettségi napon, tök feszült voltam, nem is sikerült úgy. Szóbelinél ugynez. Nem voltam hozzászokva a vizsgahelyzethez (pedig két nyelvvizsgát is letettem előtte, de aért az érettségi kicsit más). Szóval, örülj neki, hogy nálatok van.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a válaszokat :)
2015. júl. 30. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!