Mennyire jellemző a puskázás főiskolákon, egyetemeken?
Több dolog miatt is puskázásra adhatja a fejét aki éppen egyetemen tanul, pl:
-Egyszerűen azért, mert van olyan vizsga, zh ahol lehet
-túl sok az anyag/túl rövid az idő, persze ha előző nap kezdesz el tanulni, ez mindig érvényes :)
-vannak tárgyak amiknek semmi értelme
-attól függetlenül, hogy tanulok egy vizsgára, legalább a telefonomon mindig rajta van az anyag, sosem lehet tudni.
sosem értettem a csoporttársaimat, akik tudtak puskázni, és nem buktak le, mert én sosem mertem. Főleg ha cirkálnak közben a phd-hallgatók, de valaki pofátlanul feltette a padra a telóját és keresgélt a Google-ben. A tanári asztalnál ülők meg kiröhögték, nem érdekelte őket.
Én is próbálkoztam vele, de sosem úgy jött ki a lépés, hogy használni tudjam (más tészta, mikor a vizsga alatt 5 percre kimegy a teremből, akkor csak a hülye nem puskázik). Rájöttem, hogy biztonságosabb, ha megtanulom, és nem 1 puskára építek.
Nálunk a puskázások oka főleg a rengeteg és nehéz anyag voltak. Valaki éveken át puskázott úgy, hogy nem bukott le. De ez a ritkább eset. Meg minek jársz egyetemre, ha végigpuskázod, aztán a munkába állásnál meg ott áll kukán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!