Milyenek Miskolci Egyetem kollégiumai?
Na. Vannak ott zajosabb, és kevésbé zajosabb, lepukkantabb, és kevésbé lepukkant kolik. Általában a gólyákat a rosszabb helyekre szokták berakni.. Van amelyik koliban rendesen megy az őrjöngés, de van, ahol ésszel csinálják és 10 után kimennek a koliból.
Gondolom hallottál már az Uni-Hotelről, az a legdrágább, de a legigényesebb hely az összes közül. Oda gólyák szerintem nem nagyon jutnak be, és a költsége még drágább, ha úgy iratkozol be, hogy nem vettek fel oda.
Viszont nekem azt mondták, hogy ott szinte élet sincs, és elég unalmas a hétköznapokban. Bár ha kifogsz egy jófej lakótársat, akkor lehet, hogy jobb.
E/1-ről van még infóm, hogy az egy egészen kulturáltnak kinéző hely, bár a lift néha megadja magát, de azt túl lehet élni. Ott két szoba osztozik egy közös konyhán és fürdőn. Persze itt is vannak problémásabb emberek.
Jövőre megyek egyetemre,kíváncsi vagyok a kollégiumokra.
Interneten nem nagyon találtam meg a kollègiumok listájat, lehet nem voltam alapos. Ha tudsz linkelni azt is szívesen fogadom.
Az uni-hotelben mennyibe kerül egy hónap? Illetve milyen a felszereltsége?
Pontosan hány kollégium van?
Én unis vagyok, hülyeség hogy ott 10 után lámpaoltás és annyi
Elég sokszor szoktak hajnalig üvöltözni a folyosón, de olyan is volt már párszor hogy a szomszéd szobából jöttek át vadidegen nem teljesen józan emberek duhajkodni hajnali 5kor:)
Szóval azért van itt élet, sok múlik rajta kikkel leszel 1 apartmanban, de tény hogy nyugisabb mint a többi koli
És elsősként valóban nem nagyon lehet ide bekerülni, mivel először a felsőbb évesekkel töltik fel a helyeket
Max ha ismersz valakit hökben akkor berakhatnak, mivel ők intézik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!