Álltalános iskola 5. osztályba milyen fűzetek kellenek? És mennyit vegyek?
Figyelt kérdés
Sajnos idèn már nincs listánk!!
Aki tud lègyszíves segítsen!!
2015. júl. 29. 19:39
1/5 anonim válasza:
Egy 10-11 éves gyerek miért magának vesz füzeteket iskolakezdésre? Anyukád nem ér rá megvenni?
2/5 anonim válasza:
Nagyon helyes hogy magának veszi.Én is azóta vásàrolok magamnak.Nyilván én tudom jobban hogy mik kellenek nem anyám.
Mellesleg én mindenből nagy alakút vennèk, nem spirált. Kell vonalas, négyzethálós meg sima. Az a legjobb ha mindegyikből veszel 3-4-et aztán ha èv közbe kell akkor veszel még.
3/5 anonim válasza:
Amúgy nekünk ezeket mindig szeptemberben mondták el az első 1-2 tanítási napon. Majd akkor viszel 1 jegyzetfüzetet és abba jegyzeteled, hogy melyik tanárod mit kér. Van olyan tanár, akinek csak a kis alapú jó, valakinek csak a nagy, valakinek a spirál nem jó, csak a tűzött. Fölösleges most bevásárolni, ha aztán szeptemberben kiderül, hogy a tanárnak az nem jó, amit vettél.
4/5 anonim válasza:
A lányom is most lesz ötödikes. Nekünk azt mondták, hogy A4-es méretű nem spirál füzetek kellenek. Mi vettünk vonalasat meg négyzetrácsosat 10-10 darabot, meg egy simát és egy énekfüzetet.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
2015. aug. 11. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!