A XVIII. kerületi Kapocs Álltalános Iskoláról milyen véleményeitek vannak?
Figyelt kérdés
Szeretném lányomat jövő év szeptemberétől oda beiratni. Akkor fogja kezdeni az iskolát. Van valami feltétele, hogy felvegyék? Szükséges valami angolos előképzettség? Ha valaki tudna valami véleményt mondani az iskoláról, saját tapasztalatot azt is megköszönném2013. aug. 24. 12:12
1/1 anonim válasza:
Én oda jártam, azóta már gimnazista vagyok. Angolt a nulláról kezdik, nincs szüksége előképzettségre. Valami biztos van,de nem tudom mi. Mikor én kezdtem akkor sokszoros túljelentkezés volt, az egyik legjobb iskolaként tartották számon, azonban véleményem szerint ez azóta sokat változott. Már semmi sem a régi, tanárból mindig hiány van, főleg angolból, ami pedig nagyon fontos lenne. A testnevelés órákat nem tudják megoldani, a gyerekek 3 helyen tesiznek. Sportkörök és szakkörök elvileg vannak,de a gyakorlatban szinte semmi nem történik ott, kivéve egyet-kettőt. Most már szinte bárkit felvesznek, és sorozatosan buknak. Én imádtam,mert az osztályom a lehető legjobb volt és akkor még a színvonal is, de én látva és hallva a mostani helyzetet, nem igazán mennék oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!