Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezt mégis miért csinálja?

Ezt mégis miért csinálja?

Figyelt kérdés
Már háromszor próbáltam regisztrálni a Debreceni Egyetem eduID-re,de mindháromszor mikor rámentem arra,hogy következő( miután kipótoltam pár adatot) ezt írta ki:413 Request Entity Too Large.Mielőtt valaki jönne és lefordítaná,tudom,hogy mit jelent,engem csak az érdekel,hogy miért csinálta ezt háromszor is! Azért mert mindenki most csinálja és a rendszer nem bírja,vagy csak az én gépemmel van valami!? Kérem segítsen valaki,mert nagyon fontos lenne!

2015. júl. 29. 11:06
 1/3 A kérdező kommentje:
Sztornó,rájöttem,hogy a kép volt túl nagy méretű...
2015. júl. 29. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
Naugye:)))
2015. júl. 30. 10:03
 3/3 KoviAti válasza:

szia bocsi az offért

A képnek a méretezése volt túl ngy vagy magának a fájlnak a mérete? Ha a képméret akkor hányszor hanyas kell?

2015. júl. 31. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!