Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimisek ti miket tároltok a...

Gimisek ti miket tároltok a sulis szekrényetekben? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Szóval 13 éves vagyok és most megyek 7.-be. (hatosztályos gimnáziumba) És arra lennék kíváncsi, hogy miket tároltok a szekrényetekben? A kérdésbe nem fért ki, hogy egész nap cipelitek magatokkal az iskola táskátokat vagy hova rakjátok a táskátokat szünetben, ha minden tantárgyatok más teremben van? Tudom kicsit hülye kérdés, de kíváncsi vagyok. Előre is köszönöm az értelmes válaszokat! :)

2015. júl. 28. 09:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Én most megyek 12-be és tavaly óta van szekrényünk. Azokat a könyveket hagyom a szekrényben, amiket nem viszek haza, amikből nem kell tanulni, vagy ami csak egy héten egyszer kell. A táskánkat mindig visszük magunkkal.

A tesicuccot is a szekrényben tároljuk.

2015. júl. 28. 09:41
 2/3 anonim ***** válasza:

nálunk fizetősen lehetett bérelni szekrényt a pincében. na ez nagyon távol esett a tantermektől.

igen, vittem a táskámat át a másik terembe, ahol volt órám.

igazából én nem hordtam minden hülyeséget magammal. mivel több átszállással és sétával jutottam el a suliig, valamint bent is több épület között kellett járnálni, így a legszükségesebbeket vittem magammal suliba. szóval atlaszt meg egyéb nehéz könyveket nem vittem, csak ha szóltak előre.

kitapasztaltam, hogy melyik könyvek kellenek az órára, melyik az amiből csak házi volt stb

így volt aki minden könyvet hozott órára. én csak a spirál mentes nagy alakú füzetet, meg max 1 könyvet amit használtunk órán.nem volt sose bajom belőle, így is jó jegyeim voltak. de nem bírtam volna ha napi több órát hurcolom a dögnehéz táskát.

de szünetekben mindenki vitte át a másik terembe a cuccát.

kezdetben lehet vállas táskát kéne vinned, jobban eloszlik a súly.főleg mivel hatosztályosba mész, tuti kelleni fog.

de én tényleg nem javaslom a spirálfüzetet, inkább anélkülit vegyél, sokkal praktikusabb.,

2015. júl. 28. 09:54
 3/3 anonim ***** válasza:

én annak idején mindenhova vittem a táskámat, kivéve ha csak 1-1 órára kellett máshova menni, mert volt termünk

a szekrényben a tesicuccunk volt, meg kb a töriatlasz, és talán még a kabátunk, ha nem volt máshol hely.

2015. júl. 28. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!