SZAKDOGA TARTALOMJEGYZÉK-segítene valaki?
Szóval megírtam már csomó oldalt,és ki akarom próbálni a tartalomjegyzéket is..
Elvben tudom mit hogy kell,de nem jó:S
Szóval van egy bevezetésem,az ugye az 1.fejezet.Azon belül 2 db alpontot csináltam.
Szóval van egy 1.1, illetve egy 1.2 alpontom.
Aztán jön a 2.fejezet
azon belül (eddig)4 alpont van
2.1
2.2
2.3
2.4
Namost:címsort beállítom->az 1.fejezet nyilván címsor 1-ugye?Ennek az alpontjai (1.1 1.2)címsor 2-sek?Vagy 1.2 már címsor 3??
Ugyanez a gond a 2.1 illetve 2.2 stb-nél is...Lehet 1.1 1.2 is címsor 2???
Amúgy nem is csinálja meg a word, mert hiába állítom be ezeket a címsorokat,aztán meg megyek a tárgymutató, tartalomjegyzékre, kiírja h.nincsenek tárgymutató bejegyzések:( Pedig sztem vannak:S
Mit csinálhatok rosszul??
Amúgy nincs megadva semmi előírás,h.mennyi címsor lehet és milyennek kell lenni..:S
Én is most szenvedtem meg ezzel, én Word 2007-ben csináltam, és sikerült.
Tehát a Word 2007 angol verziójának szavait fogom használni.
Kijelölöd a fejezetcímeket (pl. 1. Bevezetés), az egész sort, és rányomsz egy sablont, mégpedig a "Header" nevű sablont. Azt, amelyiknek több szintje van, és beállíthatsz akárhány szintet.
Namost, 1., 2., 3., 4., 5... stb. ezekre megy a "Header 1" sablon.
1.1, 1.2, 1.3...2.1, 2.2, 2.3...5.9... ezekre megy a "Header 2" sablon (második szint)
1.1.1, 1.1.2, 1.1.3..."Header 3". (harmadik szint)
1.1.1.1, 1.1.1.2...3.2.4.1, 3.2.4.2..."Header 4). (negyedik szint).
És így tovább. Ahány szám van a fejezetcímben, annyiadik szintű sablont nyomsz rá.
Utána egy gombnyomás és megvan az automatikus tartalomjegyzék, ami valahogy így fog kinézni:
1.........................1. o.
1.1.....................1. o.
1.1.1.................1. o.
1.1.1.1.............1. o.
1.1.1.2.............2. o.
1.1.1.3.............3. o.
1.1.2.................4. o.
1.1.3.................5. o.
stb.
Fontos, hogy ha változtatsz a dokumentumon, akkor mindig a tartalomjegyzéket is frissíteni kell az erre szolgáló külön gombbal.
Nagyon-nagyon köszi.h.ilyen részletesen leírtad!!Azt hiszem így menni fog!!
Még annyi kérdés h.pontosan hol lehet frissíteni a tartalomjegyzéket??
köszi azt hiszem sikerült:)
Amúgy az nem baj ha pl.1.1 1.2 egy oldalra sikeredtek,meg a 2.1 2.2 is..Mivel ezek még alapvetően nem olyan hosszú részek,nem tesznek ki önmagukban egy egész oldalt:O
Picit furán mutat a tartalomjegyzékben:O
De sikerült,ez haladás:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!