Csupa kettes érettségivel felvennének valahová továbbtanulni?
Figyelt kérdés
Soha nem ment a tanulás, hiába olvastam el mindent 20-szor, semmi nem ragadt meg, ami érdekes, mert ha könyvet olvastam a saját szórakoztatásomra, abból mindent megjegyeztem. A mai világban meg ugye diploma nélkül esélyed sincs semmire.2015. júl. 27. 23:33
11/30 anonim válasza:
akkor van egy olyan érzésem, hogy vacak animéket meg ilyeneket nézel éjjel nappal és ezért vagy ilyen buta
12/30 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem nézek éjjel-nappal, már tök rég nem is néztem. Te vagy a buta, nem tudom miért kell azt hinni, hogy aki szereti az animéket az ronda meg élettelen... -.-
2015. júl. 28. 00:25
13/30 A kérdező kommentje:
Amúgy minden érettségi tételünk 4-5 oldalas volt, valamelyik még hosszabb is. Ki tudja ezt megtanulni?
2015. júl. 28. 00:27
15/30 anonim válasza:
Most őszintén, számold már ki: Ha egy tételed 4 oldalas, és egy tárgyból van 25 tétel, az tárgyanként 100 oldal. Egyetemen nekem volt olyan félévem amikor 16 tárgyam volt, és abból három olyan, amin a vizsgára 4-5000 oldalnyi elsődleges kötelező irodalmat kellett benyalni, plusz az órai jegyzetek. Ez egy félévben összesen olyan 12-15.000 oldal, plusz a többi tárgy. Egy félévben. Nektek az érettségire 4 évetek van felkészülni.
16/30 anonim válasza:
jajj azért nem kell túlozni... 16 tárgyas bölcsészkék... nekem minden félévben van 4 vizsgám meg 4-5 töltelék és nem vettem meg a feladatgyűjteményeken kívül semmit
na gondolhatod mennyit bogarásztam az elméletet
mindenből van egy kivonat ha bejársz előadásra akkor tudod is hogy miről van szó
én nem sírom vissza az érettségit, ezerszer jobb az egyetem
17/30 anonim válasza:
Megint a bölcsészezés....Azért a színjeles diplomához meg az OTDK helyezéshez publikálás mellett szükségeltetetik némi tanulás, de nyilván a minden tárgyhoz megadott 4 oldalas összefoglaló elég. Hidd el, egy BTK szak is nagyon kemény ha valaki normális eredménnyel akarja elvégezni, és valami pluszt hozzátenni. Műszakisból is van tróger, meg bölcsészből is. Sőt, orvosból is, csak annak mi isszuk a levét ha eltrógerkedi az 5 évét.
18/30 anonim válasza:
nem hiszem hogy a kérdező OTDK-t akarna nyerni
19/30 anonim válasza:
elején írta vki,hogy ha nem mennek az érettségik csinálj nyelvvizsgát. a 300 pontnak ( ugye jövőre annyi lesz a ponthatár ) érettségi és az évvégi jegyekből kell meglennie.amúgy meg hidd el nagyon sok ember meg tudta tanulni azokat a tételeket, hiszen nézd mennyi ember jár egyetemre. meg gondolj bele. ha téged felvesznek 2-es érettségivel álmaid szakára, akkor nem lenne igazságtalanság azokkal szemben akik vért izzadva kerülnek be arra a szakra,amiből később megélni szeretnének?
20/30 anonim válasza:
egyébként van egy szak ahol a felvételi elbeszélgetés számít csak
a mozgóképkultúra és médiaismeret
na oda elég a színkettes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!