Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet könnyen, gyorsan...

Hogyan lehet könnyen, gyorsan tanulni szerintetek?

Figyelt kérdés
Sokat melóztam ( muszály volt) és most van rá 3 szabad napon hogy felkészüljek a vizsgára!
2010. márc. 6. 12:47
 1/2 anonim ***** válasza:

Milyen vizsga? Amúgy felkelsz reggel, 9 körül, iszol egy nagy adag erős kávét, keresel egy csöndes helyet és leülsz a hátsódra tanulni. Óránként állj fel, mozogj kicsit, egyél 1-2 falatot. Délben tarts egy ebédszünetet, esetleg délután még le is dőlhetsz 1-2 órára, hogy úgy érzed. Délután ugyanúgy tanuld tovább az anyagot, közben esetleg kávé, néha iktass be 5-5 perc pihenőt. Este vegyél egy lazító fürdőt és menj aludni időben (olyan 11 körül legkésőbb), hogy másnap bírd ugyanezt a tempót. Vizsga előtti éjszaka úgyse fogsz hamar elaludni, így kihúzhatod az egész napos tanulást 2-ig, 3-ig, de próbálj azért még aludni valamennyit. Vizsga előtt kávé, csoki és mehetsz.

Sokat segít, ha kijegyzeteled magadnak a lényeget és azt tanulod meg vagy esetleg kiemeled a fontos részeket, neten pl. utánaolvasol 1-2 érdekességnek, úgy jobban megmarad az anyag. Ha nem orvosira vagy jogi karra jársz, így simán át lehet menni vizsgán, még jó jeggyel is. Tapasztalat. Bár én csak egy éjszakát szántam ált. a dolgoknak, mondjuk azok nem voltak olyan vészes vizsgák.

2010. márc. 6. 13:46
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát csak bolti eladó.... (áruismeret, áruforgalom jogi ismeret, pénzforgalom, idegen nyelv, üzleti levelezés
2010. márc. 6. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!